BIG NEWS!

Fysio ProVita + Stadi Fit Health Center

=

STADI FIT

stadifit_logo-redesigned_0001.jpg

Tuntuuko sinustakin vaikealta uida “terapeutti-viidakossa”?

On osteopaattia, hierojaa, fysioterapeuttia, personal traineria, kuntovalmentajaa, liikuntaneuvojaa…..ja lista jatkuu. Mistä sinä asiakkaana osaisit valita omiin tarpeisiisi sopivimman avun?

Meidän unelmamme jo pitkään on ollut luoda paikka, jossa palveluiden suunnittelu lähtee asiakkaan tämän hetkisestä tilanteesta, kohti hänen tavoitteitaan. Jossa me ammattilaiset tiedämme mitä sinä tarvitset, ilman että sinun on opiskeltava mitä eri ammatti nimikkeet tarkoittavat!

Paikkaa, jossa yhteistyö eri ammattilaisten välillä sujuu saumattomasti, jotta juuri sinä saat sinulle parhaimman mahdollisen avun!

No nyt, tämä unelma on vihdoin totta!

Stadi Fit on täyden palvelun liikuntakeskus, jossa harjoittelu on mahdollista aina vamman jälkeisen kuntoutuksen ensi vaiheista lähtien kohti huippu suorituskykyä! Tämän takaavat eri alojen ammattilaisista koottu huipputiimimme, jotka työskentelevät yhdessä taaten sinulle helpon ja tehokkaan palvelun.

Etkö ole varma miten lähteä liikkeelle? Anna meidän auttaa ja varaa henkilökohtainen konsultaatio Personal Trainerillemme! Tämä aika on sinulle täysin veloitukseton, tarkoituksenamme tehdä sinulle liikuntasuunnitelma kohti tämän hetkistä tavoitettasi! 

Liikkuminen ei ole koskaan ollut näin helppo! :)


Do you also find it difficult to make any sense of what all these different “therapeutists” are actually there for?

There’s Osteopaths, Massage therapists,  Physiotherapists, Personal Trainers, Conditioning coaches, Sport instructors…..and the list goes on. How could you, as a customer, know what would be the best fit for your needs?

Our dream for long has been to create a space where the services are chosen according to the real needs of our customers. Where the path we choose for each client is chosen according to their needs and goals. Where we, as professionals know how to help you the best way, without you needing to study what all those different job titles actually mean!

A place where the cooperation between different professionals work seamleassly so that we can ensure you as our customer the best possible service!

Well now, that dream has finally came true!

Stadi Fit is a full service health club. We provide training possibilities from the early stages of rehabilitation all the way to high performance training. How is this possible? We have gathered a top class team of professionals from different fields to work together all under the same roof!

Do you struggle with getting started? Not really knowing what you should do? Let us help you!

Book a consultation time to one of our Personal Trainers. This time is free for you with the only goal being to make a proper plan towards your training goals.

Moving and training has never been this easy! :)

 

 

 

Stadifit OyStadi Fit