Health is not a project!

What makes you move_Stadifit.jpg

Vuosi 2019 tuo mukanaan paljon uudistuksia salilla ja Stadifit:n palveluissa. Tahdomme kuunnella jäseniämme paremmin, vastata heidän tarpeisiin ja tehdä Stadifitstä jäsentensä näköisen paikan. Selvittääksemme mitä jäsenemme haluavat salilta, toteutimme kyselyn jonka avulla selvitimme mikä motivoi liikkumaan tai mikä taasen on esteenä sille, että ei pääse treenaamaan niin usein kuin haluaisi.

Mitä kyselyn kautta opimme? Esimerkiksi sen, että perinteinen luulo siitä että ihmiset liikkuvat pääasiassa ulkonäkösyistä ei pidä paikkaansa. Kyselyn kautta kävi ilmi, että tärkeimpiä syitä liikkumiselle on oma teveys, mukaan lukien henkinen terveys ja stressin hallinta.

Kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi ovat meidän toiminnan keskiössä, joten meille tämän kuuleminen on tietysti positiivinen asia. Aiomme jatkossakin panostaa tämän kaltaisten palveluiden kehittämiseen.

Asioita jotka ovat esteenä liikunnan harrastamiselle, mainittiin muun muassa ajan puute, treeniseuran puute, palveluiden hinnat sekä terveydelliset syyt.

Ollaksemme mahdollisimman hyvin asiakkaitamme palveleva hyvinvointikeskus, tahdomme pitää palvelumme jatkossakin joustavina sekä hinnat kohtuullisina. Keskitymme myös pitämään tunnelman salilla positiivisena sekä innostavana siten, että kaikkien on helppo tuntea olonsa kotoisaksi vaikka tulisitkin salilla ilman seuralaista. Täydentääksemme fyysisiä palveluita, otamme käyttöön säännöllisten hyvinvointi- ja terveysvinkkien jakamisen, antaaksemme vinkkejä terveenä pysymiselle silloinkin, kun aikataulut ovat kiireiset. Myöskin erilaiset workshopit ja lyhytkurssit tulevat olemaan kaikkien, sekä jäsenten että salin ulkopuolisten, saatavilla. Tulemme ilmoittamaan näistä sekä muista uudistuksista erikseen lähitulevaisuudessa.

Tällä erää haluamme kiittää kaikkia jotka vastasivat kyselyyn! Olemme arponeet 100€ liikuntalahjakortin voittajan kaikkien vastanneiden kesken ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Haluatko saada uusimmat hyvinvointi- ja terveysvinkit sähköpostiisi? Tilaa Stadifit uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alle.

Tilaamalla uutiskirjeen annat meille suostumuksen lähettää säännöllisen uutiskirjeen sähköpostiisi. Voit lopettaa tilauksen koska vain.


***IN ENGLISH BELOW***

To start the year 2019, we are working hard to renew the gym and our services so that they would serve your, our member, needs even better. How we learned about you, was that we created a survey where our clients could answer what are the most important motivation factors that makes them move and what are possibly preventing them from moving and exercising.

What we learned, was that the traditional belief, that everyone would move only to look good, didn’t hold true. It turned out that the most important motivation factor to move was their own health. Including also mental health and stress management.

Being a comprehensive health center we are of course happy to hear that, as this is why we exist. To offer services to improve one’s health and wellbeing!

Reasons preventing the respondents to move are mostly lack of time, lack of training company, lack of money and issues in health.

Being here for our members, we want to make sure our services will be flexible and affordable. We also want to keep the vibes good and positive so that people would feel like home even when they come on their own. To complement our services, we are starting to share more health tips for the members to keep up with their healthy habits even when life & schedules gets busy. Also workshops with varying topics are going to be part of our services for both members and people outside the gym. About these and other renewed services we are going to share some information in the near future.

At this point we want to thank everyone who took answered the survey. We have drawn the winner who won a 100€ gift voucher to Stadifit. The voucher can be used to any gym or CrossFit membership services.

If you want to get the latest health and workout tips, subscribe to our newsletter.

By subscribing below you give us a permit to send you regular mailing to your email. You may unsubscribe anytime.

Lisa Koivunen